Montaż stożka i jego wybór |
Autor |
Wiadomość |
Kolin
NÓdziaŻ :D
|
Wysłany: 03-11-2008, 13:24
|
|
|
Cytat: | Kolin, to po co K&N daje na niego gwarancje 1000000km? |
Ja ci sprzedam stożek i mogę ci na niego dać dożywotnią gwarancje...
Pytanie jak on ma się samo czynnie zepsuć ( tam nie ma co się zepsuć ) ? żeby go zareklamować
Ale nie o to chodzi
Dla ścisłości Ja uważam że stożek myty kilka krotnie nie ma już takich samych właściwości filtrujących, powtarzam ponownie...
Edit:
Moim zdaniem nie ma co się spierać każdy z nas ma inne zdanie i niech tak zostanie
Szanuję każdego wypowiedź, ale mam też swoje zdanie |
_________________ Alfa Romeo 147 By Zender...
JTD powered by Cinsoft |
|
|
|
|
Danieloon
|
Wysłany: 12-11-2008, 19:27
|
|
|
Mam takie pytanie : Zakładałem filtr stożkowy i przepływomierz obrociłem drugą stroną nie tak jak jest normalnie(seryjnie) tylko go wyjełem i odwrócilem bo taki mi bardziej pasował na stożek i okazało się że po odpaleniu samochodu, samochod gaśnie i nie wkręca się na obroty. Czy to jest spowodowane że ten przepływomierz został odwrócony? i poprostu nie daje takiej dawki powietrza? |
_________________ Danieloon |
|
|
|
|
Kolin
NÓdziaŻ :D
|
Wysłany: 12-11-2008, 20:58
|
|
|
Danieloon napisał/a: | Czy to jest spowodowane że ten przepływomierz został odwrócony? |
Czyli mam rozumieć że przód przepływki stanowi teraz tył, a tył przód ?
Jeśli tak to przyczynę masz w samym pytaniu |
_________________ Alfa Romeo 147 By Zender...
JTD powered by Cinsoft |
|
|
|
|
bartolomeo
night rider
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 12-11-2008, 22:20
|
|
|
Danieloon, a gdybyś nalał do Pumy olej napędowy i po przejechaniu dwóch metrów samochód by ci zgasł zorientował byś się że Puma jeździ tylko na bezołowiowej??
to tak dla jaj |
_________________ Mój zwierzak --> http://klubpumy.pl/viewto...der=asc&start=0
|
|
|
|
|
Danieloon
|
Wysłany: 12-11-2008, 23:02
|
|
|
Juz problem rozwiązałem bartolomeo, jak sprobujesz pierwszy wlać ropy i pojedziesz to idę w twoje ślady hehe. Pozdrawiam |
_________________ Danieloon |
|
|
|
|
petosik [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2008, 14:48
|
|
|
Kolin napisał/a: |
Dla ścisłości Ja uważam że stożek myty kilka krotnie nie ma już takich samych właściwości filtrujących, powtarzam ponownie...
|
Oczywiście co nowe to nowe, ale stożek myty p r a w i d ł o w o zachowuje swoje właściwości. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|