zac93
Wysłany: 24-01-2014, 12:02 Zamarzł mi bagażnik
Zamarzł mi bagażnik tzn. po otwarciu samochodu z centralnego zamka i wduszeniu przyciska do otwarcia klapy, ta nie reagowała (nie było słychać dźwięku naciągania linki). Postarałem się dostać od środka do bagażnika, żeby zobaczyć co się tam dzieje. Udało mi się położyć kanapę i zobaczyłem, że w okolicach, gdzie są te bolce dotykające płytkę przy zamku pojawił się lód. Mogę tak na buraka to po prostu podgrzać np. farelką?
deejay [Usunięty]
Wysłany: 24-01-2014, 12:53
możesz spróbować, tylko jak już otworzysz po polecał bym postawić auto w jakimś cieplejszym miejscu, dobrze to osuszyć i przesmarować dobrze środkiem wypierającym wilgoć aby sytuacja się nie powtórzyła
zac93
Wysłany: 24-01-2014, 15:20
Rozmroził się, wyczyściłem, nasmarowałem, stoi w garażu. A zamarzł mi, bo pumka czekała na silnik na mrozie, deszcze itd wszystkie po niej spływało i się tam przymroziło ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum