Wysłany: 16-07-2013, 19:00 fabryczne radio-przygłasza (muzyke/dzwiek podczas wiadomości
czasem można sie wystraszyć, gdy słucha sie cicho muzykę z radia a wu wybiła równa godzina i właczaja sie wiadomości. radio sie przygłasza o kilka vol. da sie to zmienic? wczesniej jak kupiłem autko tego nie było. ale grzebalem przy radiu, odłączałem i po włączeniu i wisaniu kodu cos takiego sie stało. jak to ustawić zeby był cały czas ten sam natężenie dźwieku?
deejay [Usunięty]
Wysłany: 16-07-2013, 19:27
wyłącz funkcję TA (Traffic Announcement - sygnał systemu ARI lub RDS wysyłany przez stację radiową w czasie nadawania komunikatu drogowego. Jeżeli odbiornik radiowy został ustawiony na odbiór takich komunikatów, to automatycznie zatrzyma na chwilę kasetę magnetofonową lub płytę CD i przełączy się na odbiór tego komunikatu) i TP jeśli Twoje raido posiada
a no mam to włączone. niestety nie ma po polsku instrukcji obsługi radia, widze ze ty masz wiedze o tym, mozesz powiedziec skad jest takowa? masz jakiś dostęp do tych rzeczy odnośnie radia, mozesz sie z nimi podzielic powiedziec jakie ma funkcje i do czego służa jak z tym TA i TP
deejay [Usunięty]
Wysłany: 16-07-2013, 20:59
daj mi maila , na PW masz za mało miejsca lub za duzy plik wysyłam
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum