Wysłany: 06-06-2008, 15:47 Problemy z obrotami i t d.
Witam.
zmieniałem ostatnio sprzęgło u mechanika-magika a raczej czarnoksiężnika...:/ i po jego kombinacjach po pierwsze niemoge dojść do ładu z obrotami tzn. :
- średni obroty na luzie przy jeździe to 1600 od samego początku po uruchomieniu silnika po wymianie sprzęgła, i dziwne chwilowe nieczęste skoki do 300 obr.
( przeczyściłem wszystko- przepływomierż, "silnik krokowy" i nic ) odpiąłem nawet sonde na 100km - beż różnicy..i spalanie OK i podobne obroty!Reset kompa też był robiony
po drugie - został nieprzykręcony kabelek od masy pod akumulatorem do...czegoś zapewne przy silniku. Taki czerwony kabelek ..:)! Mechanik stwierdził ze niepotrzrba więcej masy na silniku bo "ma jej dużo ":/;. Interesuje mnie gdzie go przyczepic i czy niema to własnie wspólnego z nieregularnymi obrotami ..
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum