Witam ponownie, kupiłem dla mamy Pumę ,która ma pęknięty reflektor z wyraznym ubytkiem w szkle,i problem jest większy niż mi się wcześniej wydawało,a mianowicie nigdzie (allegro,szroty) nie mogę dostać szkła,ani samego klosza, są tylko w całości lampy ,które stoją po ok. 700zł Potrzebuję samo szkło (przyciemniane) lub sam klosz, poradzcie coś ludziska. Skąd? Gdzie? i za ile? pozdro
mungo [Usunięty]
Wysłany: 28-05-2008, 15:25
Musisz polować na allegro. Kiedyś widziałem sam klosz, ale cena też była niemała - 400zł
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 28-05-2008, 16:28
wątpię żebyś dostał samo szkło (plastik) zazwyczaj chodzą w całości, cały reflektor, ceny są duże, więc musisz czekać na rozbitą Pumkę którą ktoś chce opchnąć na części.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 30-05-2008, 21:54
Oj stary, się przyzwyczajaj, Puma ma wiele części tylko do siebie robionych a lampy na pewno nie kupisz na części !!! Sam "przeorałem" szroty, sklepy i Allegro żeby odbłyśnik dostać. Zapomnij o tym, jedynie jeśli ktoś ci sprzeda z jakiegoś rozbierańca, ale ceny zaporowe!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum