W poszukiwaniu wrażeń |
Autor |
Wiadomość |
Kolin
NÓdziaŻ :D
|
Wysłany: 30-10-2008, 10:14 W poszukiwaniu wrażeń
|
|
|
Witajcie
Śmigałem sobie po mieście w poszukiwaniu czegoś ciekawego... jadę jadę a tutaj nagle
Z tego co się dowiedziałem przyczyną pożaru była instalacja LPG i 2 kanistry 20 L benzyny w bagażniku. Najlepszym momentem chyba były wybuchy i motyw w którym musiało dojść do zwarcia instalacji i samozapłonu samochodu i wjazd w sklep odzieżowy
Auto to Citroen Xara |
_________________ Alfa Romeo 147 By Zender...
JTD powered by Cinsoft |
Ostatnio zmieniony przez Opoya 30-10-2008, 11:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kolin
|
Wysłany: 30-10-2008, 10:41
|
|
|
Franek napisał/a: | Skąd to wiesz? przecież Kolin nie napisał, że nic sie nikomu nie stało. |
Nie dopisałem też przez moje roztargnienie... Nikt nie ucierpiał, samochód obok który stał wyglądał na cały i sprawny |
JTD powered by Cinsoft |
|
|
|
|
Słoodzik
zakręcony,po całości
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 30-10-2008, 11:25
|
|
|
No chyba gdyby komuś coś się stało to na pewno by o tym napisał |
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™ |
|
|
|
|
lewadzki [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2008, 11:51
|
|
|
a ja podobne scene tylko ze przed moja klatka w wielkanoc widizalem jak mojemu koledze Vectra sie zaczela palic. lekko rozkmine mielismy o co biega ( bardzo pijani bylismy) niestety z auta zostal tylko silnik. jak znajdem potem zdj to moze podrzuce. ale widok do bani jak sie pali twoj lub znajomego samochod |
|
|
|
|
nomka
&płomyczek
|
Wysłany: 30-10-2008, 16:39
|
|
|
To samochód sam wjechał w tą wystawę? Tak napisałeś, że wjechał w wystawę sklepu...
Od tych wybuchów się przemieszczał?
Rzeczywiście widok porażający |
|
|
|
|
Luki
|
Wysłany: 30-10-2008, 17:24
|
|
|
Ja również kiedyś widziałem na własne oczy płonący samochód. Zdarzenie to miało miejsce na parkingu między blokami (w jednym z tych bloków mieszkam ja). Różnica polega na tym, że samochód sam się nie zapalił a... został podpalony Prawdopodobnie poprzez koktajl Mołotowa wrzucony pod auto. Okazało się, że było to ostrzeżenie dla mieszkającego w bloku obok... prokuratora. Autko, które się spaliło to Astra Classic sedan, do dziś pozostał ślad na parkingu (a było to sporo lat temu). Całe zdarzenie oglądałem z mojego balkonu, widziałem jak ludzie wybiegają z domów żeby odsunąć swoje auta od palącego się wraku, całe szczęście, że nasze autko stało akurat z drugiej strony bloku. Niestety nie zrobiłem wtedy żadnych fotek Efekty świetle bardzo podobne do tych na zdjęciach Kolina bo tamto zdarzenie też miało miejsce w nocy. |
_________________ "Gdy człowieka ukąsi wampir, staje się wampirem.
Mam wrażenie, że naszych polityków pokąsały barany" |
|
|
|
|
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
|
Wysłany: 31-10-2008, 15:00
|
|
|
nomka napisał/a: | To samochód sam wjechał w tą wystawę? Tak napisałeś, że wjechał w wystawę sklepu...
Od tych wybuchów się przemieszczał? | samochód wjechał w sklep sam?
bo jakby ktoś był w samochodzie to na pewno by ucierpiał... (człowiek).
Straszny widok !
brrr |
|
|
Kolin
|
Wysłany: 01-11-2008, 12:25
|
|
|
Pusia napisał/a: | samochód wjechał w sklep sam? |
No sam...
Tez się zdziwiłem, auto musiało stać na biegu... Podczas palenia się samochodu musiało dojść do jakiegoś zwarcia bo samochód zaczął poszczać do przodu kangurka i w sklep Bum
Dobrze, że Puma się żadna nie jarała !:D |
JTD powered by Cinsoft |
|
|
|
|
CikCiak
& Tygrys
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
|
Wysłany: 01-11-2008, 13:00
|
|
|
Kolin napisał/a: |
Dobrze, że Puma się żadna nie jarała !:D |
Oj jarała jarała. Około miesiąca, może dwóch spaliła się klubowa Pumka Dobrego_Rafała
http://klubpumy.pl/viewtopic.php?t=3465 |
_________________ Miałam 1.4, mam 1.7, a teraz MB SLK, czyli nie ma jazdy bez gwiazdy
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|