Na tej stronie można dowiedzieć się więcej... jest to głównie info dla tych, którym sprzęgła padają często i gęsto W tej firmie można oddać sprzęgła do regeneracji i przy okazji przerobić je na spiekowe - daje to przede wszystkim ZNACZNIE większą wytrzymałość. Oddajemy swoją tarczę, wraz z dociskiem i kołem zamachowym i dostajemy przerobioną tarczę - zamiast okładziny klocki ze spieków i nowe mocniejsze spręzynki - tłumiki, przeszlifowane (wyrównane) koło zamachowe i docisk (nowy bądź przeszlifowany nasz, jeżeli się nadawał).
O ceny proszę się dowiadywać indywidualnie, ale z tego co wiem to cena takiej przeróbki jest podobna do kosztu nowego sprzęgła, przy czym sprzęgło spiekowe wytrzyma znacznie dłużej.
Z tego co wiem to są klubowicze, którym sprzęgła padają co chwila Może czas to zmienić?
Ostatnio zmieniony przez Boogie 20-08-2006, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Korzystałem z ich propozycji regenracji sprzęgła. Placiłem bodajże 200 zł. Przejechałem od tamtego czasu 10 tys km i wszystko ok. Znają się na rzeczy i są naprawdę profesjonalni.
Ja regenerowałem u nich sprzęgło i wiem że spiekowe kosztuje jakieś 1000zł prócz tego pamiętajcie że jeszcze łożysko (około 400zł) trzeba wymienić bo jak się rozleci to będzie kiepsko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum