Zamknięty przez: Gaydek 26-08-2008, 12:09 |
opinie |
Autor |
Wiadomość |
luberos [Usunięty]
|
|
|
|
|
Gaydek
admin
|
Wysłany: 09-08-2008, 21:31
|
|
|
Pierwsza Puma to Puma klubowa, Shawn ( http://www.klubpumy.pl/pr...iewprofile&u=17 ) jest jej właścicielem. Chyba można polecić .
Druga też wydaje się być OK. IMO można jechać i obejrzeć na żywo. |
|
|
|
|
luberos [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2008, 21:53
|
|
|
no tak właśnie myślałem oglądając tą Pume że być może to jakiś klubowicz, a co powiecie o tej drugiej?? po niedzieli będę widział więcej bo wysyłam ojca aby ją obejrzał (niestety sam nie mogę jej obejrzeć z powodu pobytu zagranicą) a z chęcią bym pojechał |
|
|
|
|
Luki
|
Wysłany: 09-08-2008, 22:55
|
|
|
Tylko, że ta pierwsza jest na aukcjach od chyba 2 miechów. Coś nie może jej sprzedać
Jeśli chodzi o tą drugą... To ostatnio też trafiłem na nią w necie... Ma super siedzenia |
|
|
|
|
luberos [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 11:01
|
|
|
hmm od 2 miechów powiadasz?? w sumie to dobry znak dla mnie ;P bo dopiero we wrześniu mógłbym ją pojechać i obejrzeć a może ktoś coś więcej wie o tej toruńskiej Pumie?? może ktoś ją był oglądać??
co do tej drugiej to siedzenia też mi przypadły do gustu ale co możecie o niej powiedzieć na podstawie zdjęć?? |
|
|
|
|
Luki
|
Wysłany: 10-08-2008, 13:04
|
|
|
Na podstawie zdjęć ciężko tak naprawdę dużo powiedzieć Każdy kto kupował jakieś autko wie, że często zdjęcia swoje a stan faktyczny auta, swoje Trzeba jechać zobaczyć, myślę, że warto bo ta czarna prezentuje się całkiem ładnie Nie wiem czy dlatego, że ktoś tak dbał o nią czy może została odpicowana Musisz pojechać i zobaczyć, inaczej się nie da
Powodzenia |
|
|
|
|
luberos [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2008, 13:09
|
|
|
wiem wiem że zdjęcia swoje a real swoje... aczkolwiek niejednokrotnie klubowicze na tym forum wyłapywali najmniejsze szczególiki stąd moja prośba o ich opinie zebym mniej więcej wiedział co i jak z tym konkretnym autkiem żebym miał jakiegoś asa w rękawie przy "zbijaniu" ceny bo autko prezentuje się aż za ładnie bym rzekł... no ale może się czepiam |
|
|
|
|
Słoodzik
zakręcony,po całości
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 13-08-2008, 13:16
|
|
|
Ja zdecydowanie bym wybrał tą drugą, wygląda elegancko i nie jest przesadzona, poza tym ma ładniusią jasną skórkę i najważniejsze ma poduszkę kierowcy. Na bezpieczeństwie bym nie oszczędzał, a poduszka może się czasem nam przydać. |
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™ |
|
|
|
|
jarek
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2001
|
Wysłany: 13-08-2008, 14:43
|
|
|
z wyglądu też bym brał tę czarną |
|
|
|
|
Słoodzik
zakręcony,po całości
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 14-08-2008, 09:56
|
|
|
Poza tym wydaje mi się, że przy ewentualnej odsprzedaży łatwiej będzie sprzedać tą czarną. Według mnie prezentuje się o wiele lepiej, ale wygląd to rzecz gustu przecież. |
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™ |
|
|
|
|
luberos [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2008, 10:51
|
|
|
dzięki za wszystkie opinie, temat już nie aktualny,
do zamknięcia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|