Wysłany: 23-04-2008, 19:37 Poszukiwanie czarnego kota
I przyszedł czas na to, aby spełnić jedno z marzeń.
Zaczynam konkretniej poszukiwanie pumy. I jako, że sam się zbyt dobrze nie znam, a na forum sami specjaliści, to liczę na Waszą pomoc
Poszukuję pumkę:
koniecznie 1,7
koniecznie czarna
wiadomo, w przyzwoitym stanie
Bartković, NIe wiem czy cena przesadzona.. ja jakbym mial swoja sprzedawac to też bym poniżej 20tys nie chcial dostac...
Ogolnie cene Pumek ostro zanizyly te zlomy skladane gdzies przy granicy i robiace 6 sladow za soba.. masakra ;/;/
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
http://otomoto.pl/ford-pu...a-C4996185.html Obstawiam, że kiedyś uszkodzony był przód. Recaro ze skórą to 2000 r. Cena normalna, ale w Niemczech; w Polsce Puma w tej cenie to rzadkość. Brak fotki silnika.
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 24-04-2008, 10:22 Re: Poszukiwanie czarnego kota
1. myślę że warto obejrzeć
2. taka sobie
3. ładniutka ale na pewno nie warta takich pieniędzy!!!
_________________ Pozdrawiam
Bartek
Bartković [Usunięty]
Wysłany: 24-04-2008, 14:35
Snaco napisał/a:
Bartković, hehe dwa lata temu sprzątnałem ci taką spod nosa Zyczę jednak wytrwałości i powodzenia
Dzięki, przyda się Jak na razie to w promieniu 300 km to nie ma nawet czego obejrzeć, wszystko gdzieś na drugim końcu Polski. Ale tak to jest jak sie mieszka w Białymstoku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum