Marta, w sumie mi wszystko jedno, daj znać kiedy będziesz, a coś zorganizujemy i wyciągniemy (może) Prokotomy z domu
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
kobietabonda [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2008, 15:07
tylko nie Prokotomy! nie czuje sie zadna Proktoma!!!!!!!!!!!!!!
jak mamy isc no IMAXa to zapraszmy ofcourse na tzw biforke
kobietabonda, eee tam, nie masz nic do gadania A poważnie, to po co pisac Kobietabonda i Prokotom, klawiszy szkoda
No to czekam na info od Marty isię wybieramy...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
kobietabonda [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2008, 15:14
Opoya, to napisz ze wyciagniemy kobietybonda z domu
Marta [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2008, 18:58
A do kiedy będą grali? Bo ja najchętniej to bym się pisała jakoś tak na ten majowy weekend, nie wiem, jak reszta? Bo w ten weekend mam zjazd na uczelni a w przyszłą niedzielę pracuję charytatywnie na jakichś tam białych czy niebieskich dniach Mosiny, że jakieś bezpłatne badania i inne takie
Na U2 3D trzeba się wybrać , byłem IMAXie. Oczywiście nie jest to koncert oglądany na żywo, na żywo jest lepiej , ale mimo wszystko warto. Jest masa ciekawych ujęć, dużo widać. Jak dla mnie było trochę za cicho, no i nie mogłem sobie pośpiewać hehe . Poza tym w Chorzowie padał deszcz a w kinie deszczu nie było . Całość trwa chyba 90 minut. Zdecydowanie polecam, bilety studenckie (Gaydek wieczny student) za 22 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum