Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 20-09-2007, 20:04
nomka napisał/a:
zdejmuję nogę z gazu, ale niestety na krótko
ja tak samo, i mam takie jedno "marzenie" abym nigdy ja ani nikt z moich bliskich, lub pasażerów nie ucierpiał gdybym to ja spowodował wypadek. Więc pomyślmy czasem o swoich pasażerach, rodzicach, rodzeństwie czy dziewczynie.
To chyba najgorsze co może spotkać kierowce, wyrzuty i smutek do końca życia.
Więc Przyjaciele miejcie oczy szeroko otwarte i uważajcie na siebie !!
Miałem już "okazje" patrzeć na rozwaloną swoją pume - coprawda uszkodzenie nadwozia małe, ale poszedł zderzak i lampa... Autko wyglądało tragicznie i nieźle przygnębiało człowieka swoim wyglądem
a pamietacie jak moja Pumka wyglądała po zderzeniu z mini tirem??? zakręciła mi sie wtedy łezka... bo wyglądała masakrycznie według mnie
bartolomeo napisał/a:
nomka napisał/a:
zdejmuję nogę z gazu, ale niestety na krótko
ja tak samo, i mam takie jedno "marzenie" abym nigdy ja ani nikt z moich bliskich, lub pasażerów nie ucierpiał gdybym to ja spowodował wypadek. Więc pomyślmy czasem o swoich pasażerach, rodzicach, rodzeństwie czy dziewczynie.
To chyba najgorsze co może spotkać kierowce, wyrzuty i smutek do końca życia.
Więc Przyjaciele miejcie oczy szeroko otwarte i uważajcie na siebie !!
Wiem o czym mówicie... trzeba pamiętać też że jak sie sami zabijemy to komuś przykrość zrobimy... Ja wczoraj troszke przeholowałam z wyprzedzaniem jadąc Lupo... chciałam sobie chyba odraagować czy coś po wizycie u je*niętej pani od Info. Wyprzedzanie skończyło się na krzyku Martyny, mojej kupie w majtach i hamwaniu z piskiem będąc na równi z wyprzedzanym autem... zdąrzyłam sie schować... ale dawno mi sie tak nie oberwało... Troszke inaczej do tego wszystiego teraz podchodze... Niestety pewnie tak jak wy na krótko, bo jestem idiota za kołkiem i prawda jest taka że mam kupe szczescia że jeszcze nigdy mi sie nic nie stało ale jak to kumpela wczoraj powiedziała " Czy Ty musisz w kogoś albo w coś pier***, aby zmądrzeć. ?? " Warto pewne decyzje dwa razy przemyśleć prowadząc...
_________________ Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by Ci to sprawiało przyjemność. ]
Niestety pewnie tak jak wy na krótko, bo jestem idiota za kołkiem i prawda jest taka że mam kupe szczescia że jeszcze nigdy mi sie nic nie stało ale jak to kumpela wczoraj powiedziała " Czy Ty musisz w kogoś albo w coś pier***, aby zmądrzeć. ?? "
Święte słowa Agunia... Powinnaś myśleć nad nimi codziennie zanim wsiądziesz do auta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum