Otóż od jakiegos czasu poluje na pume czarna lub srebrna...
cena do jakiej moge kupic to 16000 .. Jeżeli ktos widzial, słyszał o pumie do sprzedania prosze pisać.. najlepiej z województwa śląskiego ale z dalsza tez mogła by być rok 1999 w góre
z góry dzieki za pomoc
Za takie pieniadze bedzie ciezko kupic dobra pume z 99 roku a co do piero mlodsza.
Bartek ma auto z 98 roku i jest w swietnym stanie. Wiec nie warto patrzec na rocznik pumy a bardziej na jej stan techniczny. Jak bedziesz mial cos na oku to daj znac zobaczymy co jest warta zawsze mozna podjechac i zobaczyc auto.
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 08-01-2008, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 13-08-2007, 22:02
Mr.Maya napisał/a:
nie warto patrzec na rocznik pumy a bardziej na jej stan techniczny
dokładnie tak, wszystko zależy jak właściciel dba o autko, ja swoje mam tak utrzymane jakby w każdej chwili miał przyjść kupiec. Poprostu moje auto musi błyszczeć i być wyodkurzane w środku.
Od strony technicznej to już inna bajka, musiałbyś wziąść ze sobą mechanika jeśli sam się nie znasz, bo szkoda by było gdybyś wdepnął w bagno, a Puma potrafi dać w kość jeśli była katowana. Dobrze poszukaj, bo Pumy trzeba długo szukać żeby trafić na dobrą sztuke, ale naprawde warto powodzenia bracie
nom dokładnie juz ogladałem jakies 5 pum na śląsku i wszystkie były hmm takie sparciałe swiatła jakies miały zółte z przodu i wogóle poobijane wgniecenia itp..
Wysłany: 18-08-2007, 11:24
malwina28 napisał/a:
nie gniewajcie sie na mnie posiadacze pumki 1.4 - to tylko moje skromne zdanie by szukac 1,7
ja tam się nie gniewam rzeczywiście warto mieć 1,7, teraz żałuje ze w końcu nie kupiłem 1,7 ale.... ale z tego 1,4 też jestem zadowolony spalanie to samo, jedynie kwestia psychiki, mając 1,4 jeśli Ci się coś zepsuje to jeszcze można jakoś naprawić natomiast w 1,7 to już chyba kaplica nie wiem, niech wypowiedzą się pod tym względem experci. Ja dodam tylko tyle że 1,4 nie jest takie słabe jak go malują
Ale szukaj 1,7 z tym że dobrze prowadzonego, zadbanego
Ja mam pumke z silnikiem 1.4 16V i nie jest źle lecz musze się przyznać że chce jakoś dodać jej kucyków bo żeby wciskała cię w fotel to musisz ją wkręcić na obroty. Fakt spalanie jest ok.Ja mojej pumki napewno nie sprzedam jak już co to kupie drugą z silnikiem 1.7. pozdrawiam
Wysłany: 18-08-2007, 18:38
Darpomorza23 napisał/a:
żeby wciskała cię w fotel to musisz ją wkręcić na obroty
to prawda, fajnie ciągnie dopiero od 4000 obrotów
Darpomorza23 napisał/a:
lecz musze się przyznać że chce jakoś dodać jej kucyków
hmm, moim zdaniem to szkoda kasy bo wielkich efektów nie będzie. Jeśli ktoś chce kupić 1,4 i dodać jej mocy to niech lepiej kupi 1,7 odrazu
Darpomorza23 napisał/a:
Fakt spalanie jest ok
no nie wiem, moje 1,4 to smok
Darpomorza23 napisał/a:
Ja mojej pumki napewno nie sprzedam jak już co to kupie drugą z silnikiem 1.7
ja swojej w najbliższym czasie nie sprzedaje, wręcz przeciwnie, planuje włożyć w nią troche kasy żeby wyglądała jeszcze lepiej, ale oczywiście bez przesady, bo w pumie co za dużo to nie zdrowo jeśli bym zmieniał auto to na takie które będzie mi się szalenie podobać, np Audi TT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum