Wysłany: 03-04-2007, 16:46 kontrolka od pasów bezpieczeństwa
Witam wszystkich Klubowiczów i Klubowiczki !Mam problem z świecącą kontrolką od pasów bezpieczeństwa, świeci mi sie ona nie równomiernie podłączałem moją pumke do komputera i wykasowałem błędy ale nadal mi się ona świeci, elektryk stwierził że to wystrzelony napinacz pasów kierowcy, mam więc pytanko może wie ktoś z Was gdzie moge taki napinacz kupić bo nigdzie nie mogę go dostać a może pasuje od fiesty?zależy mi na tym bo wkurza mnie ta świecąca kontrolka.Pozdrawiam!!!
alight, wykasowanie błedów nie spowoduje ustania przyczyny ich powstawiania. Wiesz jakie to były błędy (numery?). Ile razy mruga kontrolka?
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
alight [Usunięty]
Wysłany: 07-04-2007, 10:38
kontrolka miga mi nierównomiernie, chyba 3razy się zapala a potem gaśnie na sekunde i znowu mruga
No właśnie tak jest, zapala się ileś razy, później przerwa, później znów się zapala. Ważne jest właśnie ile razy.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum