Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 25-04-2012, 22:15
Opoya - z tego co piszesz to mam rozumieć, że najlepszy skan jaki mogę dostać to ten w ASO, ponieważ mają nieco lepszy sprzęt... W sumie z drugiej strony, tyle kasy - w sumie za nic, płacić to trochę zbyt rozrzutnie... Pomyślę nad tym jeszcze. Na chwilę obecną myślę sobie, że podejmę próbę kontaktu z pewnym panem, który kiedyś pracował w serwisie Forda. Może będzie miał coś dobrego... A jeżeli jakoś nie będzie gadał nic z sensem to chyba skorzystam z Twojej gościnności. Wezmę swoją kobietę i wybierzemy się na wycieczkę do Warszawy. W sumie przy okazji poznam Ciebie i może kogoś jeszcze
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Nie ma sprawy Zapraszam. Może uda się przy okazji zrobić okazjonalny spot
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
silverstar
Kolor Pumy: Jewel Green
Wysłany: 04-06-2012, 08:13
Rozwinę temat kosztów komputera, koszt podłączenia w Białymstoku MOTO Lenarciak na Jana Pawła 70 zł (być może jak się potargujecie jak ja to 60)
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 14-11-2012, 20:05
Jest jeszcze drugi taki w Białymstoku, żeby nie było, iż odosobniony przypadek
[ Dodano: 20-04-2013, 13:50 ]
Wracając do tematu, potrzebuję znowu podpiąć się pod komputer. Sprawdzić czujniki temp płynu chłodniczego na zegary i ecu oraz dlaczego auto się dławi czasem przy zejściu na zakres 1600 - 1800 obrotów.
Szukałem dziś gdzie mogę podpiąć się pod komputerowi efekt jest taki: nie mam czasu przyjedź w następnym tygodniu, a i tak 50zł zapłacę za 5 minut roboty.
Ogólnie chciałbym po polsku aby było, żeby się wyrobić w granicach max. 250PLN i było oddzielnym urządzeniem nie wymagającym laptopa. Jakieś propozycje??
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum