ja tez nie mam żadnych problemów. Czyżbys miała telefon z Orange? Te brandowane softy są do doopy.
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 25-04-2012, 13:58
nie wiem gdzie sie podpiąć, więc moze tu :
wymianial ktos kiedys baterie w telefonie?
znacie jakas dobra firme ktora robi takie rzeczy, bo nie chcial bym kupic baterii gorszej niz mam, a ceny na allegro jakies dziwnie niskie, bo bateria 25 zl ??
aa dodam ,ze chodzi mi o bateryjke do SE xperii x10 , jakos narazie nie chce zmieniac tel, a bateria mi pada , wiec poki co wolalbym wymienic baterie.
z gory dzieki za pomoc
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 25-04-2012, 14:00
Baterie już nie są tak drogie jak kiedyś
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
Wysłany: 25-04-2012, 14:08
25 zł. to bardzo drogo, mamie kupowałam baterię za 5 zł. i trzyma już dwa lata !!!
Wysłany: 25-04-2012, 14:20
pusia powaznie? ?
ja sadzilem , że za baterie bede musial zaplacic ok 80 -100 zl...
Po pierwsze, to nie bateria tylko akumulator (wiem, wiem, czepiam się, ale słusznie ).
Ja jakiś czas temu kupowałam aku do mojego starego SE. Kupiłam firmy Atrax, całkiem przypadkiem i jestem zadowolona. Do Twojego telefonu też znalazłam aku tej firmy:
http://allegro.pl/bateria...2248725696.html
Tak więc nie kupuj najdroższego lub mającego najwięszką pojemność (bo często pojemność definiowana jest tylko na naklejce i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością). A ponieważ jak widzisz, ceny mocno spadły, to można kupić właściwie dowolny, nawet gdyby przyszło wymienić go za rok.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
Wysłany: 25-04-2012, 16:25
lewadzki napisał/a:
pusia powaznie? ?
ja sadzilem , że za baterie bede musial zaplacic ok 80 -100 zl...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum