Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 21-10-2011, 06:04
Zapomniałem o cytacie już poprawiłem, ja hmm powiem tak ścigają się koło Łodzi i nikt nie ucierpiał, każdy lubi poszaleć (choć zdarzają się wypadki że się rozbiję któryś jak jeżdżą bokiem );p Jeśli ktoś ma kasę niech sobie jeździ, u mnie było nielegalne palenie gumy, policja przyjechała, pogadali i tyle. Nie ścigają się w dzień, ruchu prawie tam nie ma w nocy, jak i nie chodzą tam piesi. Ja tam lubię popatrzeć jak jeżdżą bo trzeba mieć czym (choć nie powiem pumką też się da);D (czy jeżeli szaleją na ścigaczach i zabijają się to zrobili coś żeby tak nie było? raczej nie, więc nic się z resztą nie zmieni). Ostatnio za Bełchatowem rozbiło się dwóch na ścigaczach, ślizgali się ale niestety za którymś razem wyszła czołówka i oby dwaj nie żyją. Robili to w miejscu gdzie ruchu nie ma wcale, może raz na x czasu samochód przejedzie, a droga szeroka jak na ekspresówkę. Jestem za łapaniem idiotów jeżdżących w dzień z prędkościami 120km/h po mieście, gdzie piesi wchodzą na pasy nie patrząc czy coś jedzie. Kolega z klasy jeździł do czasu, aż wypadł z zakrętu i dopiero wtedy poszedł po rozum do głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum