Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 08-06-2011, 07:40
[*]
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 08-06-2011, 16:03
Franek napisał/a:
Szkoda gościa, ale wypadków jest masa, a tutaj prawdopodobnie gość sam sobie był winien.
Winien, nie winien. Nie my jesteśmy od decydowania kto ma iść na tamten świat. Zginął człowiek i to jest smutne!
Wyobraź sobie taka sytuacje, jaka ja mialem kilka miesiecy temu. Jade służbowym autem, z przeciwka nic nie jedzie, zaczynam wyprzedzać cieżarówke. Wszystko odbywa sie zgodnie z przepisami. Nagle juz prawie na wysokości tylnich kół ciagnika siodłowego zaczyna mi zamulać auto i zaczyna szarpać. Już mnie zaczął dopadać szok - co sie dzieje, patrze a z przeciwka pojawiło sie auto. Moja służbowa Corsa nie chce juz przyśpieszac, zaczyna mnie dopadać stres, przełączam z LPG na benzyne i auto odzyskuje moc i jakims fartem kończe szcześliwie manewr wyprzedzania. Jeśli doszło by do wypadku też byś mnie obwiniał?? Ile jest takich przypadków gdzie nawala auto (peka opona, weżyk hamulcowy itd)??
Ja nie wiem, nie byłem tam, nie wiem dokładnie co sie stało, ze Darek miał ten wypadek, ale nie osadzam go, nie jest to moja sprawa tylko Boga.
W wypadku zginęła moja koleżanka a jeszcze nie dawno przezywała stres przed maturą. I pomyśleć że przez osobę która max dostanie 12lat( jak to bywa w Polskim Sądzie ) straciła życie.
tu jest trochę więcej informacji http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 13-06-2011, 17:02
to jest chore, żałosne i tragiczne !! ginie dziewczyna, a jakiś ..... dostanie DO 12 lat ?!? po co w ogóle jakiś proces ? ja na takie ścierwo mam pracowac ?? tylko kara śmierci mogła by coś zmienic...choc wiem, że są zwierzęta, czyt. ludzie? tacy jak ten ..... którzy i tak nie myślą, więc...nie no, paranoja jakaś te nasze prawo, które bandytów chroni, morderców, itp... żal, kij mu w oko, sam bym go uśmiercił włączając prąd na krześle !
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 14-06-2011, 15:14
Tak wyglądał peugot 206 po wypadku 19-letnia pasażerka zginęła na miejscu jej 21-letni chłopak podobno wczoraj zmarł w szpitalu na wskutek odniesionych obrażeń.W BMW licznik zatrzymał się na 160km/h a w Opel Vectra na 120km/h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum