czy każda puma nie ma wygłuszenia drzwiach, bo dziś się trochę zdziwiłem, że tam nic nie ma, żadnego wygłuszenia, co w zdecydowany sposób wzmaga hałas we wnętrzu...
Czy ktoś próbował zakładać tam jakieś wygłuszenie i jakie były efekty?
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: State Blue
Wysłany: 10-04-2011, 23:23
Ja w drzwiach mam cienką matę wygłuszającą. Ostatnio musiałem podkleić, bo się odkleiła od drzwi
_________________ Jeżdżę z głową.
fakinek [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2011, 06:04
ja na co dzień jeżdżę audi a6, więc różnica w wygłuszeniu ogromna... Aczkolwiek moja narzeczona miała przed pumą peugeota 106 w dieslu i prawdę mówiąc tam było ciszej w środku niż w pumie, stąd też moje oytanie stąd się bierze, bo jesteśmy trochę zaskoczeni, że w nowszej benzynie może być głośniej niż w starym dieslu (oczywiście pomijam kwestię samego silnika)...
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: State Blue
Wysłany: 11-04-2011, 09:39
Sprawdź w drzwiach, czy jest mata, bo chyba powinna być, jak nie ma to poprzedni właściciel musiał coś się bawić przy drzwiach (stłuczka?).
_________________ Jeżdżę z głową.
fakinek [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2011, 13:55
w drzwiach widziałem, jak ochyliłem tapicerkę, tylko coś co przypominało taki jakby trochę grubszy papier... Jeżeli to ma być wygłuszenie to z lekka kicha, chyba, że prócz tego papieru jeszcze powinna być jakaś dodatkowa okładzina, której nie ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum