Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 06-04-2011, 21:04 Rozbite lampy...
Piszę z prośbą, ponieważ miałam delikatnie mówiąc "nieprzyjemną"sytuację, no cóż zdarza się,ale mniejsza z tym....teraz chodzi o to,że muszę kupic dobre lampy,a mianowicie tylny reflektor lewy oraz lewe przeciwmgielne,to małe w zderzaku...znalazłam aukcję, na której koleś sprzedaje zarówno jedne ,jak i drugie ,więc pytam się go czy te dwie sztuki, które widac na zdjęciach, czy są identyczne rozmiarowo itd, mówi,że tak, po czym każe mi je i tak porównac, więc ja już nie wiem, czy one mają taki sam rozmiar, czy się czymś różnią, zadaje pytanie,ale nie dostaję jednoznacznej odpowiedzi heh Na zdjęciach wyglądają wielkościowo różne, ale to chyba dlatego,że zdjęcie jest robione z tak jakby:"perspektywy"dalej-bliżej, więc rozmiar wydaje się inny,nie wiem...proszę napiszcie mi co o tym sądzicie i czy te lampy się różnią czy nie i którą wybrac, czy to bez różnicy. Chodzi mi o lewy reflektor zarówno w jednym jak i w drugim przypadku. Wysyłam linki, oceńcie proszę te aukcje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum