hmm nie wiem, ale te z pierwszego linku wydają mi się calkiem różne na zdj pierwszym i drugim ( chyba że mi się wydaje ) . poza tym jakoś dziwne te zdj i nie można go powiększyć ani nie pokazali tak jak w drugim linku gotowych progów...
Wysłany: 08-02-2011, 15:40
No raczej Ci się nie wydaje;)bo mam to samo odczucie.Zresztą to zdjęcie na dole jest obrobione w programie.A ta Panna na zdjęciu w środku to gratis do zestawu:)?.
te pierwsze do mnie nie przemawiają.. ale gdybyś te drugie chciała kupować to mogę się dorzucić do połowy za przesyłkę i weźmiemy 2 komplety, jak coś daj znać
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
maalenka, jak zawsze polecam Car Tuning, mają takie progi:
A tak wyglądają już zamontowane (przepraszam za drugie zdjęcie, Puma jest brudna, ale tak bywa zimą):
Nie było żadnego problemu z zamontowaniem, pewnie po prostu są lepiej wykonane, niż te z Allegro.
PS. BTW - ciekawe czyje jest to zdjęcie na czerwonym tle... IMO nie gościa z Allegro.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Pusia
Wysłany: 10-02-2011, 00:28
4
Listwy progowe
270,00
FOEBA039
Ładna cenka
Ja tam nie widzę różnicy, a jak nie widać różnicy to po co przepłacać ?
Dlatego zadałam pytanie, kto jest autorem fotki, bo jeśli gościu z aukcji zamieszcza czyjeś zdjęcie i nie ma odwagi zrobić fotki swojemu produktowi, to strach się bać.
PS. jakiś czas temu pewnien gościu, też z Allegro, miał w ofercie progi, dyfuzor itp, tyle, że jako prezentację wrzucił tam fotki mojej Pumy (prawdopodobnie z forum). Zamieścił to tak, że czytelnik mógł sądzić, że to jego "produkcja". Na szczęście po mojej interwencji usunął zdjęcia. Twierdził, że skoro są w necie to można korzystać (bzdura!).
PPS. nie znaczy to, że polecam tylko Car Tuning, ale przy takiej różnicy w cenie, zastanawiałabym się jaka jest jakość wykonania tych tańszych, no i oczywiście z jakiego są materiału.
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya a jak to jest z progami zwalniającymi i krawężnikami u Ciebie? bo ja mam obniżone zdeczka zawiechy no i często trę przednia gumą zderzaka - nie zahaczasz czasami tymi listwami?
w sumie materiał jest bez różnicy jeśli się nie zahacza tą listwą nigdzie i tak się to lakieruje czy to laminat czy plastik czy włókno szklane
Mmam sportowe amortyzatory (nieco skrócone, o mniejszym skoku) i standardowe sprężyny, więc właściwie Puma nie jest obniżona. Progów zwalniających jest w Warszawie bardzo dużo (nawet jeden przed moim oknem), ale nie mam problemów z przejazem przez nie, tyle że zawsze przed nimi zwalniam. Krawężniki - różnie, jak są "normalne", to nie mam problemów, ale nauczyłam się wjeżdżać powoli i "sposobem". Czasem niestety są tak duże, że nawet bez listw miałabym problem.
Pusia
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 15-02-2011, 09:58
właśnie, jak jest z ich lakierowaniem?? wczoraj byłam w sklepie tuningowym w Lbn i ... listwy są na zamówienie, czeka sie ok 2 tyg, cena 200zl a są identyczne jak te za 90 zl z allegro...
_________________ "Zaopiekuj się mną...-wydyszała chora Pumi, kiedy zobaczyłyśmy się po raz pierwszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum