Wysłany: 25-08-2010, 12:02 Brak dostępu do "Klubowe gadżety i zakupy grupowe"
Wiem że nie do tetgo działu pytanko ale - nie mogę zobaczyć co z gadżetami a mianowicie smyczki klubowe. Brak dostępu - tylko dla klubowiczów i przyjaciół KFP a wcześniej nie miałam problemu z dostępem. Czy ktoś to zablokował ??? Z góry dziękuję za odpowiedz
Termin mojej wiad 7 dni i zostanie usunięty
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 25-08-2010, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Tak, w zasadzie sama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Od jakiegoś czasu dział z gadżetami dostępny jest tylko dla klubowiczów i przyjaciół klubu. Kolejny argument za tym, aby stać się klubowiczem . A zablokował to klub a w zasadzie klubowicze, była ankieta, była decyzja, jest efekt.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 03-01-2011, 20:33
lewadzki, niestety to nie wszystko.Ja zapomniałem o składkach i też jestem już EKS-klubowiczem... moja fotka będzie w kalendarzu ale co z tego jak go nie mogłem zamówić ;/
sharky, piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia. Przyjaciele nie mają dostepu do tego działu, ma go tylko jedna osoba która opłaciła składkę.
cichy, nic straconego, kilka osób zapomniało, po terminie opłaciło i dostęp ma. Jak sie spóźniłeś wystarczy zapytać, a nie robić niepotrzebny szum. Na kalendarz tez masz szansę sie jeszcze załapać.
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum