Acha klubowicze powiedzcie mi moze wiecie cos na ten temat. Dowiedziałem sie, że podobno jak zgłosze w polsce ze ukradziono mi tablice rejstracyjna moge dostac nowy dowod z nowymi numerami. Jak to jest? Bo jeszcze sie tak zastanawiam czyby nie zrobic tak w styczniu, przyleciec do Polski zwiaśc ze soba dowod rejst. i jedną tablice iśc do urzedu komunikacji zglosic kradzież tablicy. Jesli miałbym nowe numery rejstracyjne mogłbym dalej smigac po Londynie Pumexem Orientujecie sie czy wydzial wyda mi te same numery i dostane nowe? Wiem ze to zły dział na takie pytanie ale tak przy okazji :winkPozdrawiam
Adrian21osw, przeniosłem Twojego posta do odpowiedniego działu.
Jakiś czas temu musiałem wyrobić wtórnik tabl. rej. ponieważ zgubiłem jedną blachę. Zaznaczam, że moje autko jest "w leasingu", ale zasady są chyba podobne, o ile nie takie same.
Gdy zgłosiłem zaginięcie tabl. rej. na Policji (na wszelki wypadek, np. gdyby ktoś chciał zatankować co nieco na moje konto) a później "w leasingu", dowiedziałem się, że mam wybór: wtórnik blachy, która zaginęła albo przerejestrowanie auta (nowy dowód rej. + dwie nowe blachy + naklejka na szybę).
Wychodzi na to, że przy okazji zgubienia blachy można przerejestrować auto.
Dostałem ostatnio mandat, a że jeżdze samochodem po Londynie maja mnie juz w systemie, wiec z cieżkim sercem bede musiał zwieśc samochód i sprzedam bo jak mnie znow tu złapia po tym terminie zaczna sie schody;-/ Przerejstrowanie na angielskie rejstracje sie nie kalkuluje za drogo to wychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum