chciałbym odświeżyć temat, interesuje mnie kupno tych progów z allegro za 90zł, tylko ze względu na zabezpieczenie przed korozją, mam nowiuteńki lakier a już kilka śladów po kamykach i boje się, ze ruda znowu wyjdzie, skacze z pędzelkiem raz w tygodniu przy kanale jak oszalały po założeniu plastikowych nadkoli, myślę, że by zakryły te niedociągnięcia z nadkoli lepiej niż chlapaki, które w ogóle mi się nie podobają. kto z was ma takie, jak się to montuje, czy to można zrobić samemu? czy te progi zakrywają też te ranty przy nadkolach?(lakierowanie mam załatwione) czy i jak bardzo niszczą się an progach zwalniających, czy ktoś zahacza nimi, czy są wytrzymałe na takie bliskie kontakty z progami? proszę o opinie.
1.Nie ma szans zachaczyc nimi na progach bo bys musial calym autem sie zawiesic.
2.Montuje sie to na klej do szub plus wkrety na poczatku i koncu progu
3.Da sie samemu zamontowac bez problemu
3.Zachodza dosc mocno na na nadkola
Mialem je w swojej pumie i sam je montowalem z pomoca drugiej osoby zrobisz to bez problemu. Przed malowaniem zamocuj je na sucho i ewentualnie doszlifuj tam gdzie bedzie taka potrzeba - jak kazdy element nalezy go spasowac z autem
_________________ 160KM & 375NM by DURASOFT
Ostatnio zmieniony przez Opoya 13-05-2010, 12:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum