Też mam ten problem, jedna "kreska" się nie wyświetla. Od pewnego czasu (a właśnie czasu brakuje mi najbardziej) mam zamiar sprawdzić czy da się z tym coś zrobić, czy to wada nie do usunięcia.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Kicikici, tak, kupiłem cały zegarek. nie wiem jaki to był rocznik. podobne zegarki o ile dobrze pamiętam widziałem też we fiestach. po prostu wybrałem ten w najlepszym stanie. widziałem też takie zegarki które pokazują jeszcze temperaturę, ale trzeba do tego pewnie jakiś czujnik zamontować
Dokładnie tak - trzeba zamontwać czujnik, czyli trzeba go mieć i wiedzieć gdzie zamontować, by np. temperatura pod maską nie fałszowała wyniku (prawdopodobnie najlepiej w nadklolu).
Kicikici, po prostu trzeba kupić taki jak w Pumie, jak wygląda tak samo to będzie pasować - ale zwróć uwagę, by był z diodą immobilisera.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum