Nowatorski pomysł Michelin'a. TWEEL. Myślicie, że taki model ma szansę się przyjąć? Ja się zastanawiam co w taką pogodę jak teraz? kiedy tam wejdzie śnieg i zmieni się w lód?
_________________ Będę jeździć Pumą, aż do śmierci.
Mojej lub jej.
IMO wygląda tragicznie... Jeśli chodzi o funkcjonalność - hmm - nie wiadomo. Czas pokaże co z tym będzie - czy na przysłowiową półkę, czy do prod. seryjnej z jakimiś ulepszeniami... Chociażby wizualnymi...
Nom, zimą to może być problem... Poza tym są strasznie brzydkie
_________________ Chrysler Crossfire 3.2 V6
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 17-02-2010, 10:54
to chyba dla jakis starodawnych, odrestaurowanych wozow pod zaprzeg dla koni lub pierwszych modeli aut z waskimi duzymi kolami, bo ja jakos tego w normlanych autach nie widze
Dofe skad wzielas to info ??[ znalazlem http://www.opony.autko.pl...S__P2_4485.html ] Moze wyglada dziwnie, ale wszystko co nowe takie sie wydaje. Byc moze pozwala to na zmiejszenie zuzycia paliwe etc. Wiec poczekajmy i zobaczymy. BTW na fordonskie ulice sie nie nadaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum