Panowie - macie rację....
Największe moje zainteresowanie wzbudziła... Toyota ze skrzynkami pod jednym kołem...
Rozśmieszyło - stawianie auta do fotki tak, by przednie koła były we wgłębieniu... a co za tym idzie - wrażenie, że samochód jest bardziej obniżony niż w rzeczywistości.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 19-10-2009, 06:54
Panowie i Panie ( klubowicze i klubowiczki )macie oczywiscie racje co do tego że im bliżej na zachód to ludzi gubi wyobraźnia, najgorsze jest to że auta są nieźle przeinwestowane tylko trochę w inną stronę ( tylko i wyłącznie na pokaz a nie technicznie ). Na szczęście pojawiło się dużo aut japońskich które trzymały klasę i przede wszystkim fajnie jeździły. Jedno co zauważyłem to że z roku na rok ubywa pumek, jeszcze do niedawna można było spotkać parę na każdym zlocie, lecz z drugiej strony może to i dobrze bo nie wiadomo co by im podoklejali. Podsumowując całą imprezę to auta część ładnych część nie ( kwestia gustu ) , prze super klimat spotkania którego brakuje na polskich takich większych imprezach, wrażenia - bezcenne
pozdrowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum