mam zamiar zmienic radio w autku
co sadzicice o radiach firmy krzak ?? bo raczej szkoda mi wydawac ok 3 - 4 tys na firmowe radio Alpiny lub pioneer. glownie chodzi mi o opinie o Peyingu, mial juz ktos z tym do czynienia? firma wchodzi dosc glosno na rynek ale nie znam nikogo kto korzystal z tego a ich opcja jest chyba najciekawsza :
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 12-08-2009, 14:49
Szczerze to niepolecam żadnych wynalazków typu Peying, Scott czy Naviheaven. Wszystkie praktycznie są sprowadzane z chin z masowej produkcji. Ludzie to kupują bo są tanie, ale dzwięk z nich to trudno nazwać muzyką. Kiedyś ktoś otworzył wzmacniacz bodajże Peyinga czy Voicekrafta i okazało się ze w obudowie o wymiarach 50x25 cm jest układ wielkości 15x10 cm a reszta obudowy była pusta Zastanów się nad rozwiązaniem radio + Panel LCD lub jakis wiekszy GPS np 5".
A jeśli jesteś przekonany do tego radiowego kombajnu to skup się raczej na znanych firmach, bo w tej cenie znajdzie się kilka jvc na allegro, i chociaż mają mniejszy panel to jakość dzwięku będzie nieporównywalna.
Lepiej kupić używana firmówke niż nówke chińskiej produkcji.
Tu masz ciekawą aukcje: http://www.allegro.pl/ite...ral_tft730.html
I rozwiazanie tego typu jest napewno bardziej trwałe niż radio z wysówanym panelem, jednak jest z nim troszke więcej roboty.
Pozdrawiam!
chce napewno z wysuwanym panelem ze wzgledu na wygode, uzywki nie chce (chodzi o gwarancje)
na nowe alpine narazie brak kasy dlatego myslalem o jakims tanim chinczyku zeby w razie czego sie nie wkurzac ze duzo kasy wyrzucilem w bloto.
znajomy wygral bitwe car audio w OPT i dostal monitor peyinga w nagrode ale jeszce nie wiem jak todziala bo jeszce nie podlaczyl dlatego ogarniam temat tutaj czy ktos mial doczynienia z podrobkami
1 i 3 odradzam szczerze . Dziś gadałem z gościem który pracuje w nourauto w Swadzimie k. Poznania ktory powiedział mi szczerze ze te odtwarzacze maja ok 9 pośredników wiec te radyjka maks 300 zł kosztują jak 1 pośrednik kupuje w chinach.
owe odtwarzacze ładnie wyświetla obraz ale co do dźwięku to padło porównując do alpiny czy pioniera
to jest tak samo jak byś chciał oszczędzić kupując iPhone a kupił byś coś takiego
http://www.allegro.pl/ite...ne.html#gallery
niby to samo ale tańsze nie wież w bajki muminki jak chcesz mieć produkt w pełnej klasy który cie zadowoli to lepiej dołożyć "parę "( nie w tym przypadku bo powinno byc kilkaset) złotych
_________________ Pozdrawiam wszystkich a w szczególności ciebie Gość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum