woda na dywaniku od strony pasażera |
Autor |
Wiadomość |
ivek
puma 1.7 125 km
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Moondust Silver
|
Wysłany: 15-07-2009, 00:08
|
|
|
mam podobny objaw ale mam klime pustą
jak deszczyk popada to przejadę sobie po kałuży to odrazy mam wodę w wnętrzu ( pod dywanikiem od strony pasażera ) |
_________________ Pozdrawiam wszystkich a w szczególności ciebie Gość
|
|
|
|
|
Razack
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Melina Blue
|
Wysłany: 29-08-2009, 11:21
|
|
|
identyczny objaw leci z kratek nawiewów na nogi wiecie może który to przewód który odprowadza wodę od klimy |
|
|
jamaan [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2010, 14:19
|
|
|
Podbijam temat. Przy włączonej klimie kapie woda pod nogi pasażera. Gdzie jest ten wężyk od odprowadzania wody i jak się do niego dostać żeby go przepchać ? Da się to zrobić samemu? |
|
|
|
|
Słoodzik
zakręcony,po całości
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 15-07-2010, 23:07
|
|
|
Temat już poruszany na forum.
Kto czyta nie błądzi
Kłania się 6 pkt. naszego regulaminu: " Zanim utworzysz temat z pytaniem, użyj opcji "Szukaj" (być może w archiwum już jest odpowiedź na Twoje pytanie). "
Info na ten temat znajdziesz pod linkiem poniżej.
http://klubpumy.pl/viewtopic.php?t=1130
Temat do zamknięcia |
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™ |
|
|
|
|
Opoya
Szarak ST225
|
Wysłany: 16-07-2010, 12:50
|
|
|
Będą robione porządki (w sumie to robione są sukcesynie) - temat będzie scalony. |
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
|
|
|
|
|
wojteks
Rok prod. Pumy: 1999
|
Wysłany: 19-07-2010, 11:10
|
|
|
Pod panelem środkowym na samym dole idzie krótka gumowa rurka od dolnej części czarnej skrzynki w której znajdują się bebechy klimy do dziurki w podłodze. Rurkę należy wyciągnąć z podłogi i szczypcami odgiąć klips trzymający rurkę na króćcu w dolnej części czarnej skrzynki. Po wyjęciu rurki czyścimy czymś cienkim i montujemy podobnie jak to było zamontowane. Mi też w sobotę zalała się cała wycieraczka pasażera. Okazało się żę rurka jest kompletnie niedrożna Pozdro |
|
|
|
|
jamaan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2010, 13:57
|
|
|
Dzięki za odpowiedź i przepraszam, bo rzeczywiście było to opisane już na forum w innym temacie ale jakoś mi tego wyszukiwarka nie wyrzuciła wcześniej.
Przy okazji radzę wszystkim zajrzeć pod przednie dywaniki i tapicerkę bo czasem woda z "zapchanej klimy" sączy się od razy pod dywaniki i tego nie widać a pod tapicerką bujnie rozkwitają nowe formy życia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|