Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 15-06-2009, 22:41
Oferta dość kusząca, ale ciekaw jestem jak prezentują się na żywo i czy jakość wykonania choć trochę zbliżona jest do oryginałów
Większość spoilerów na allegro to zwykły chłam, na który nie warto wykładać pieniędzy. A spasowanie niektórych elementów pozostawia niestety wiele do życzenia
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Warto jeżeli Cię stać i chcesz wykonać kolejne modyfikacje (np. wymiana felg na większe, bo 16" przy nadwoziu FRP wyglądają na małe).
Ta firma robi nadwozia do rally-crossowej Pumy Kasiborskiego (foto w aukcji z Allegro). Na temat jakości i spasowania elementów nie wypowiadam się, bo nie pamiętam jak to było, ale prawdopodobnie jest OK.
PS. To nie są spojlery z FRP tylko elementy nadwozia z rally-crossowej Pumy robione na bazie tego, co Kasiborski kupił u Forda w UK. Nadwozie Pumy kit-car, S1600 czy Pumy rally-crossowej nie jest identyczne z tym z FRP, to nie są zamienniki.
dzwoniłem i pytałem o spoilerek tylny FRP - jedyny jaki mi przypadł do gustu spoiler do pumy. Dowiedziałem się, że za około 1,5 miesiąca będą mieli takie cudo w ofercie - jeszcze to budują. Cena około 350 pln - miło bo orginał janek to koszt około £525
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 23-06-2009, 00:05
znam ta oferte juz i zeby byly fundusze to zdecydowalbym sie z miejsca.. ale koszt samego zestawu okolo 3 tyś. plus malowanie i rzeczy mechaniczne bo trzeba by dac jakies dystanse pod felgi (najtaniej) ale gra warta swieczki wg mnie bo wygladalo by to bosko
ps. Kasiborski byl moim sasiadem jeszcze jak nie mialem pumki ;p czasem widzialem to auto i wlasnie od tamtej pory sie w nim zakochalem ;D
w pumie*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum