Wysłany: 30-04-2009, 10:00 czesci puma 1,7 a serwis forda
witam jestem tu nowy od niedawna jezdze puma 1,7 i z niewiadej przyczyny popekala mi uszczelka przy silniku od kolektora ssacego niestety w polsce taka czesc jest nie mozliwa do zdobycia ;/ w serwisie powiedzieli ze za 3 din przywioza po czym powiedzieli ze niema takiej czesci i trzeba z niemiec sprowadzac Oo i bedzie to trwalo 2 tyg SOry bardzo ale jak w serwisie forda nie ma czesci do forda ?? ;> czy jest to mozliwe normalnie masakra ;/ niewiem jak bedzie z tymi czesciami ale autko swietne bicia w kierownicy tez mam ale jeszcze nie wiem czemu pozdrawiam wszystkich posiadaczy forda puma i nie pozdrawiam serwisow FORDA zal.pl
To normalne. Jeżeli części nie ma w centralnym magazynie Forda w Polsce to ta część jest sprowadzana z Niemiec (Puma to nie do końca Fiesta i takie rzeczy mogą się zdarzać). Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie trwa to dwa tygodnie a zdecydowanie krócej.
PS1. Nowi witają się tu http://klubpumy.pl/viewforum.php?f=85 .
PS2. Zwracaj uwagę na ortografię i interpunkcję. Twój post jest nie do końca czytelny.
ar2r
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Medium Steel Blue
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum