Z boku jeszcze OK, kolor nawet ciekawy, ale ta brona z tyłu - porażka... Tylny zderzak też mi się nie podoba, przekombinowany, wygląda jak przydługi płaszczyk...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Czarna [Usunięty]
Wysłany: 25-12-2007, 12:39
Zgadzam się całkowicie!
Ja uważam, że pumka sama w sobie jest na tyle piknym autkiem i takie przesadzone "udoskonalenia" są zbędne!
Dobrze ze ja jej nie widziałem jak poszukiwałem swojej, bo bym sie totalnie zraził do pumci
Prokotom napisał/a:
Az u siebie przy kompie czuje smrod dresa od tej pumy... Zenada
Chyba pomylil sobie pume z BMW z 89 roku...
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Prokotom [Usunięty]
Wysłany: 25-12-2007, 20:40
tomcio, dokladnie tak jak mowisz... Ciekawe czy bedzie chcial wstapic do klubu?
Jak zobaczylem pierwsze zdjecie, to w pierwszej chwili pomyslalem, ze to Megane
Ja uważam, że pumka sama w sobie jest na tyle piknym autkiem i takie przesadzone "udoskonalenia" są zbędne!
Dokladnie tak jak mowisz! Temu autku nie jest potrzebne za wiele, a zwlaszcza jakies plastiki!
Darpomorza23 [Usunięty]
Wysłany: 26-12-2007, 13:23
Hadzi napisał/a:
Temu autku nie jest potrzebne za wiele, a zwlaszcza jakies plastiki!
Hadzi i tu się do końca nie zgadzam z Tobą .Jakiś mały spojler taki jak ja mam lub progi myśle że są oki.Ale jechać z pumcią tak na maxa to fakt przesada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum