Spróbuj na allegro. widziałem bardzo duzo zderzaków tylnych . z tym że częśc jest kompletna a część jest bez światełek. Postaraj sie dogadać z kimś żeby ci sprzedał tylko lampy. Podejrzewam że będziesz musiał kupić dwie....ale może jakos sie dogadasz. No i cena moze będzie mniejsza...
Ja zrobiłem tak jak pisze Snacko. Zapytałem osobę, która sprzedawała zderzak na Allegro za ile sprzeda lampę przeciwmgielną (jedną). 50 zł. i lampa była moja.
lizard85 [Usunięty]
Wysłany: 18-02-2012, 13:56
No i mnie przyszło odświeżyć temat... marketowe parkingi ;/ ktoś się nie bał i moją niunię .... pogłaskał...
zderzak porysowany, bez wgnieceń ale światło przeciwmgłowe i osłonka skutecznie zniknęły... a na allegro mało czerwonych zderzaków - sprzedają tylko kompletne. W serwisach takich części nie mają, Ford faktycznie krzyczy sobie za całą lampę ponad 200zł... MASAKRA!
Dzięki wielkie obdzwoniłam wszystkich z allegro. Jedna z Pań nie była pewna czy mogą "rozkompletować" zderzak ale oddzwoniła i ku mojemu zaskoczeniu /miłemu z resztą/ udało się światełko i czerwona zaślepka-osłonka 60zł Wasze rady na forum BEZCENNE w przeciwnym razie pewnie jeździłabym po szrotach albo serwisach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum