Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 27-06-2015, 21:33 Schemat do fotela.
Cze mam problem z fotelem kierowcy, ma cos kombinowane z kablami przy fotelu. Jak dłużej postoi to nie odpala. Po wypięciu wtyczki aku trzyma normalnie. Ma może ktoś schemat jak to powinno być podłączone i co tam może powodować kradzież prądu? Mam też puszczoną jakąś wiązkę w dodatkowej osłonie ale to na 100% coś kombinowane. Chciałbym zrobić tak jak wyszło z fabryki.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 08-07-2015, 19:11
co dokładnie masz pod tym fotelem bo normalnie jest tam wtyczka od napinaczy i jeden przewód do czujnika od ręcznego(ja mam jeszcze od poduszek jak na zdjęciu)
może masz jakieś podgrzewanie fotela zamontowane i robi zware ?
jak odłączysz tą wtyczke to świeci się kontrolka od poduszek?
_________________ Wielkie, silne zwierzęta umierają w samotności i milczeniu.
Odchodzą w pustkę i nie skarżą się nikomu. Tylko człowiek szczeka wspomnieniami.
~Marek Hłasko
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 08-07-2015, 20:23
Cześć, ładnie go rozebrałeś, ja tak nie zamierzam, u mnie kontrolka od poduchy wcale nie świeci. Mam wtyczkę na dwa piny a ta wiązka co u Ciebie idzie na próg to jest tylko nie podłączona a spod dywanika od strony ręcznego ktoś puścił jakiś kabel. Rzeźbione to było i nie miałbym nic przeciwko gdyby nie rozładowywało aku. Na razie jeżdżę w wypięta wtyczką.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 09-07-2015, 05:37
Chwile wcześniej deska też była ściągnięta
i wypinasz tą wtyczke z wiązki którą zaznaczyłem na zdjęciu tak?
na moje to komputer powinien wywalić błąd że jest przerwa w obwodzie napinacza (jeśli się myle niech mnie ktoś poprawi)
_________________ Wielkie, silne zwierzęta umierają w samotności i milczeniu.
Odchodzą w pustkę i nie skarżą się nikomu. Tylko człowiek szczeka wspomnieniami.
~Marek Hłasko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum