Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 12-06-2015, 19:32 Psinka szuka dobrego domu
Uratowałam ją 2 czerwca z ruchliwej ulicy w Gorzowie Wielkopolskim, nie znalazł się właściciel. Wygląda na to, jakby niestety ktoś ją wyrzucił z auta
Suczka ma ok 4-5 lat, dostała imię Tora, jest zaszczepiona, po zabiegu sterylizacji. To bardzo kochany piesek, typowy przytulak domowy. Bardzo łagodna, zadbana i wdzięczna psinka. Szukam odpowiedzialnego domu, u mnie nie może zostać, choć dogaduje się bez najmniejszego jak dotąd problemu z moją yorkinką. Chciałabym jej znaleźć naprawdę dobry dom, bo ta psinka bardzo na to zasługuje. Może ktoś z Was chciałby przygarnąć to cudo. Nie jest to szczeniak, ale jest niezwykle dobrym pieskiem i na pewno będzie bardzo wdzięczna za dobry dom.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 19-06-2015, 16:42
Na razie psinka jest u mnie. Jest pod pieczą jednej z fundacji tutejszych, pomaga nam koleżanka z fundacji. Jest szansa na dom na początku lipca, ale nic pewnego, ludzie mają się zgłosić poznać pieska, ale ciągle czekamy. Została też udostępniona przez stronę gorzowskiego schroniska. Boo jeśli możesz udostępnić to poprosimy, im większy krąg tym większa szansa na dom.
[ Dodano: 07-07-2015, 21:48 ]
Dziś psinka trafiła do nowego domku. Mimo, że miałam świadomość, że pełnię tylko funkcję domu tymczasowego nie byłam na to gotowa Mam nadzieję, że dobrze trafiła. To była szybka akcja, ale udało się ludzi sprawdzić u weterynarza, dbali o swoją poprzednią psinkę, leczyli sumiennie jak była potrzeba. BTW Boo dziękuję również Tobie za pomoc w udostępnianiu info o szukaniu domu dla małej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum