Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 28-04-2015, 07:09 Zgubione kluczyki...
Witam serdecznie.
Moja głupota zgubiła mnie raz jeszcze
Zgubiłem, prawdopodobnie wczoraj latając w panice po urzędach, kluczyk razem z pilotem. Może się znajdzie, będę latał i pytał.
Miałem jeden i od miesięcy "planowałem dorobić"...ale zawsze coś było ważniejsze.
Jeżeli się nie znajdzie - ktoś przechodził przez coś takiego? Da się z np. rozbitej pumy wyciągnąć stacyjkę, zamki i przełożyć do swojej? Na czasie w sumie mi nie zależy, rowerem do pracy mogę znów jeździć.
Głównym zmartwieniem są koszty - ciekawi mnie ile taka akcja kosztuje.
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: State Blue
Wysłany: 28-04-2015, 07:26
Chyba najtaniej będzie kupić ECU z kompletem kluczyków z innej Pumy, odejdą Ci koszty programowania immo, ale trzeba będzie przełożyć wszystkie bębenki zamków.
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Jewel Green
Wysłany: 28-04-2015, 09:08
Jeśli mówisz o sterowniku zapłonu z immobilizerem plus kluczyk i wkładka do stacyjki bez zamków z drzwi i z jednym kluczykiem ja sprzedałem za 200 zł a na allegro aktualnie jest takie coś : http://allegro.pl/kompute...5021334090.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum