Mitchello
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 20-04-2015, 12:14 Brak prądu w gnieździe zapalniczki...
Witam! Mam pewien problem... Dziś uszkodziłem sobie niestety gniazdo zapalniczki - moje gniazdo było jakieś dziwne, nie trzymało w ogóle tego co było w środku, ładowarka w czasie jazdy latała co powodowało utratę napięcia, chciałem to "naprawić" i podgiąć delikatnie blaszki które są w niej - niestety spowodowałem zwarcie... poszła iskra i prądu w zapalniczce nie ma. Sprawdzałem bezpieczniki w kabinie lecz wszystkie wyglądały mi na sprawne, nie mam pojęcia co się stało - miał ktoś może taki problem? Z góry dziękuję za pomoc.
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Mitchello
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 20-04-2015, 12:48
Problem rozwiązany - temat można zamknąć. Okazało się, że źle sprawdziłem bezpiecznik w kabinie - był on jednak spalony, jest już wsadzony nowy i wszystko działa tak jak powinno! Dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum