Wysłany: 25-05-2011, 22:35 Szukam domów dla szczeniaków
Słuchajcie jakiś czas temu udało mi się wspólnie z ludźmi z fundacji dla zwierząt Animalia odłowić bezdomną suczkę razem z całym przybytkiem - 10 szczeniaków (schronisku się to nie udało więc jesteśmy nieźli ). Urodziła w krzakach przy budynkach UAM na Morasku w Poznaniu. Szczeniaki na oko skończyły 3 tygodnie, także za kolejne 3 będą do wydania. Wyrosną z nich średnie psiaki, około 20-25kg max. Są doglądane codziennie, zdrowie i szybko rosną. Sam dzień w dzień jeżdżę karmić na razie suczke, lada moment małe i sprzątać kojec. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt. Psy w tej chwili należą do fundacji, także umowa adopcyjna też będzie przez nich sporządzana.
Jedni zmieniają samochody, inni tuningują, a ja chyba zaraz zmienię nazwisko na Villas...
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 26-05-2011, 21:05
Kurczę, cały dzień namawiam żonę na tego białego, ale poległem Ale ma niestety rację. Pies sam by siedział cały dzień w domu, no i problem z porannym wychodzeniem. Ja bym mógł, ale tylko ja... Niestety nie byłoby chyba podziału obowiązków
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 26-05-2011, 21:54
ten bialy jest super. niestety obowiazki sa, ale my jakos dajemy rade, to i u was by sie dalo
Ten biszkoptowy (brawo Boo!) też od razu "wpadł" mi w oko... Niestety z przyczyn obiektwynych (uczulenie na sierściuchy), nie mogę mieć psa... A szkoda, bo przez lata miałam, dopóki się nie uczuliłam.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum