Mamy temat "kto kogo gdzie widział", możemy mieć "co kto widział" traktujący o innych znaleziskach niż Pumy. Taki nasz "exotic cars corner" .
Zahariash, wiem, że lubisz te klimaty .
Dwie lawety a na nich trzy Mercedesy SLS, trzy. Rzadko spotykany widok, trzeba było to uwiecznić. Napotkane gdzieś we Francji, na autostradzie, wszystkie używane i zarejestrowane w towarzystwie przede wszystkim wersji AMG. Prawdopodobnie z toru w drodze do właścicieli.
Piotrek_W [Usunięty]
Wysłany: 06-10-2010, 14:08
Niedawno w Bielsku stał, taki skromy samochodzik
Ceną i mocą powala
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 06-10-2010, 23:48
Gaydek no w końcu To będzie mój ulubiony temat:
Uploaded with ImageShack.us
Sopot ul. Niepodległości.
DB9 na monciaku w Sopocie
Cadillac z 1957r. przy Galerii Bałtyckiej we Wrzeszczu
Warszawa, ul. Oboźna (okolice Collegium Iuridicum III WPiA UW). Foto z sierpnia. Auto znane w W-wie i Trójmieście (przynajmniej ja znam ).
A propos
Piotrek_W napisał/a:
Ceną i mocą powala
to strasznie mułowaty ten BC . Na autostradzie w Niemczech widzieliśmy taką oto scenkę... pędzi BC, pędzi, pędzi, OK, duży, szybki, pędzi, non stop lewym pasem, nie ładnie, ale OK, duży, szybki, niech mu będzie, ale nagle... pomarańczowy obiekt w lusterku, trzeba zjechać, BC oczywiście nie zjeżdża, bo jemu wolno, duży, szybki, ale... nie wystarczająco szybki dla
Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera .
Piotrek_W [Usunięty]
Wysłany: 18-10-2010, 15:05
Gaydek, Ty piszesz o Bentley Continental GT ? 610KM to mało ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum