Elo. Mam lekkie odpryski na masce mojej pumy. Myślicie, że lepiej będzie kupić nową maskę (jeśli tak to gdzie kupię nową lub używane poza allegro). Jeśli nie to znacie w Bydgoszczy dobrych lakierników ?
he lakiernik to mi sie też przyda - ktoś był tak miły i zarysował moje autko w taki brutalny sposób że szok Rysa długa na lewym tyle i zdarte do białego podkładu No brak kultury na parkingach oraz umiejtności prowadzenia pojazdu u niektórych
kolego z CSW ta okropna rysa pochodzi z Torunia - tak to bywa gdy zostawiam auto na parkingu i siedze na zajęciach Jeśli jestem w Chełmnie to parkuje Pume w zasięgu mojego wzroku a jeśli ktoś zaparkuje obok to spisuje nr rejestracyjne wraz z kolorem i marką auta które stoi obok - jak co to zawsze można założyć sprawę sądową o uszkodzenie mienia jeśli ten kto to zrobił umywa ręce od odpowiedzialności
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2009, 22:53
Pozostaje jeszcze kwestia udowodnienia winy, a z tym to już nie będzie tak różowo
Cześć, temat trochę stary, ale może akurat ktoś będzie potrzebował lakiernika, a że niedawno korzystałam z usług jednego, to polecam. Lakiernik w Bydgoszczy, poprawiał odpryski na drzwiach i usuwał korozję na progach. Ogólnie z jego pracy jestem bardzo zadowolona, więc polecam. Kontakt do niego znajdziecie na stronie: http://lakierowanie-aut.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum