Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 24-12-2008, 01:34
Ja polecam serwis na ul. Robotniczej 9 (boczna od Wielickiej, zaraz za wiaduktem)- ojciec i dwóch synów. Robią szybko i nie drogo. Za wymianę: tarcz hamulcowych i klocków z przodu, płynu hamulcowego, czujnika ABS (przód) i lewego lusterka dałem 180zł. Cena za robociznę oczywiście. A autko było do odebrania następnego dnia. Mają też kompa, także można się również podpiąć.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Electric Green
Wysłany: 05-07-2009, 21:36
Witamy!
Zna ktoś może dobrego blacharza i lakiernika w Krakowie Niestety dotychczasowe potyczki z krakowskimi mechanikami bardzo nas do nich zraziły. Może z blacharzami i lakiernikami jest lepiej...
Murka i Murek
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 23-01-2011, 19:27
Czy i gdzie wymienialiście sprzęgło lub rozrząd w Krakowie. Myślę o skorzystaniu z usług nurauto na al. gen. Bora-Komorowskiego 37a. Byłem tam z audi i ogólnie wrażenie pozytywne(wymiana płynów, drobne rzeczy). Ale przyznam, że przy sprzęgle już wolałbym nie testować usług zakładów tylko wybrać się do kogoś, kto już miał do czynienia z pumą. Proszę o jakieś komentarze, namiary na zakłady, doświadczenia z nurauto. Pozdrawiam.
Noalan, polecał serwis na robotniczej .. i ja też polecam
oddawałem im Pume już dwa razy (wymiana modułu ABS i za drugim razem wymiana amortyzatorów na przodzie).. w marcu będę robił sprzęgło - również u nich
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 23-01-2011, 22:20
Wymiana amortyzatorów, czy klocków nie jest większą filozofią. W Tarnobrzegu tafiłem jednak na takiego co i to potrafił spaprać.
Wracając do tematu interesuje mnie zakład w którym, ktoś konkretnie te elementy wymieniał i nie było problemu. Ewentualnie myślałem również o ABC Focus na Al. 29 Listopada 94 ,ktoś coś polecał na forum o ile dobrze pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum