rundak
Wysłany: 16-04-2016, 19:04 A może ktoś... sprzedaje swoją bestie? kraków i okolice
Witajcie, czytam forum, przeglądam oferty i coraz bardziej zagłębiam sie w temacie poszukiwań małego forda Ogłoszenia w internecie przeglądać nawet potrafie, więc tutaj rozchodzi się o kwestie tego czy może na forum jest ktoś, kto może by sprzedał, ale ogłoszenia nie wystawił, albo zna kogoś z ciekawym egzemplarzem. Nie pali mi sie i nie musi być to już jutro, ale jeżeli jesteś tam i to czytasz i rozmyśłasz nad zmianą swojej pumy na inna bądź coś innego to daj znać cena hmm, napewno nie najtaniej, ma być pewna
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 17-04-2016, 03:32
Magdalena myśli nad sprzedażą Pumci Standardowo tylne nadkola do zrobienia. Oprócz tego wszystko w porządku. Cena chyba w okolicach 6k, zawsze można się dogadać. Teraz jest niżej bo na gwincie, ale ogólnie wygląda tak:
rundak
Wysłany: 19-04-2016, 23:38
Ooo bardzo ciekawa opcja niech tylko Pani Magdalena sie wypowie, lub ktoś może zna Jej nick? bo w wyszukiwarce nic podobnego nie znalazłem, słaby ze mnie sherlock, no ale podbijam i nadal pytam ktoś może pumke jeszcze chce sprzedać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum