gdzieś był taki temat pamiętam ale szukam i nie umiem znaleźć
a mam następujące pytania
mówię tylko o elektronicznych licznikach jak bym chciał wymienić to wystarczy wyciągną, podłączyć i działa, czy trzeba coś przy kompie robić?
przebieg będzie taki jak samochodu czy licznika? wydaje mi się,że licznika?
no i teraz mam Puma bez fabrycznego alarmu a przykładowo w nowym liczniku był (z kontrolką otwartych drzwi) ta kontrolka nie będzie po prostu działać czy przy otwartych drzwiach będzie świecić?
_________________ była 1.4, 1.7 a teraz Puma 1.7 Futura
Wymiana licznika to okolo 5 min. Przebieg masz zapisany w pamieci licznika. kontrolki beda dzialac tak samo jak przy obecnym o ile bedziesz mial taki sam. Sa dwa typy licznikow elektronicznych. Wrazie czego pisz to sie wymieni bo teraz mam juz czas na grzebanie w autach
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Amparo Blue
Wysłany: 08-06-2012, 21:16
dzięki ale z tym dam radę o ile wystarczy tylko przepiąć te wtyczki w razie czego będę pisał
no właśnie w oryginalnym nie ma tej kontrolki czyli nie będzie działać? w sumie czujniki są z obu stron...
_________________ była 1.4, 1.7 a teraz Puma 1.7 Futura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum