Wysłany: 22-03-2011, 22:42 Pierwsza Puma, oceńcie proszę
Witam, jestem zainteresowany Pumą z gazem, którą możecie obejrzeć poniżej. Nigdy nie miałem fizycznej styczności z tym autem więc chciałem zapytać ekspertów Dodatkowo dorzucam jeszcze jedną bo jakby ta pierwsza okazała się chłamem to również prosiłbym o pomoc;)
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Pacific Green
Wysłany: 22-03-2011, 23:48
Ech... Widzę, że punkt 3* paragrafu 1 naszego regulaminu jest nagminnie łamany i nie jest to piętnowane przez zarządzających tym dobytkiem...
*Nikt nie może pouczać ani piętnować innych (w szczególności nowych) użytkowników forum. Tylko administrator i moderator może zwrócić uwagę innemu użytkownikowi forum, który postąpił niewłaściwie, aby zachowywał się zgodnie z regulaminem.
Do czasu przeczytania i zastosowania się - temat zamykam.
PS. Magenta, zapewniam Cię, że niebawem posypią się ostrzeżenia i znów admini będą źli...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum