Postanowiłem odkupić sobie Pumę (poprzednia dość paskudnie skasowana we wrześniu 2007 r.).
W związku z tym, że minęło już trochę czasu prosiłbym o pomoc w wyborze "nowej starej" Pumy
Z pewniaków:
- silnik 1,7;
- kolor srebrny albo czarny;
- preferowałbym taką, która jest w PL trochę dłużej, niż kilka miesięcy;
- z "bezwypadkowości" w Pumach wyleczyłem sie już dawno
Na początek chciałbym podrzucić linka - http://otomoto.pl/ford-puma-C14544813.html - według mnie wygląda całkiem nieźle (szczególnie polska falga na tablicach rejestracyjnych). Dziwi tylko niska cena (wiadomo - pilne). Zdjęcia raczej słabej jakości, ale jeżeli mógłby ktoś rzucić okiem będę wdzięczny (a może ktoś widział ją na żywo) - co czworo oczu to nie dwoje
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 24-09-2010, 20:53
Fotele na pewno nie z tego rocznika. To fotele z wersji po liftingowej. Brak podgrzewanej przedniej szyby. Brak fabrycznego alarmu - wnioskuję po lampce led w przycisku na desce. Nie podoba mi się zaślepka od poduszki pasażera, ale może to tylko złudzenie że tak odstaje jakoś. Przebieg wziąłbym pod lupę. Ale ogólnie wygląda na zadbaną.
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Faktycznie... fotele też mi nie za bardzo tutaj pasowały. Jeśli chodzi o kierownicę, to chyba kwestia jakości fotki (ale pewności nie mam). Alarm i podgrzewanie - przeoczyłem (dzięki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum