Niestety padłem ofiarą internetowego oszustwa. Kupiłem telefon komórkowy - niestety inny kolor niż zamawiałem. Odesłałem towar do sprzedawcy a ten obiecał bezzwłocznie wysłać prawidłowy kolor. Niestety minęły 2 tygodnie i nie mam ani kasy ani telefonu. Sprzedawca nie odbiera telefonów, maili...a jak już cudem uda mi się dodzwonić to albo się rozłącza albo stwierdza, że telefon wysłał tydzień temu i podaje nawet numer nadania paczki (pocztą polską). Oczywiście po sprawdzeniu na poczcie okazuje się, że taka paczka nie została nadana. Sklep mieści się w Krakowie. No i tutaj wielka prośba do klubowiczów z tego miasta. Czy ktoś miałby tyle odwagi i chęci przejść się w moim imieniu do siedziby sklepu i sprawdzić co się dzieje? Ja mam troszkę daleko a we wtorek niestety lecę na statek.
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 23-07-2010, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum