Wysłany: 21-05-2010, 13:50 Prośba o pomoc w wyborze Pumy
Witam
Zamierzam kupić Forda Pumę. Na sam samochód mam około 9 tysięcy złotych. Ze względu na to, że mieszkam na Mazurach, to szukam Pumy najlepiej w swoim województwie, ewentualnie trochę dalej (województwo mazowieckie). Na allegro znalazłem następujące Fordy Puma:
Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze, bo ceny są bardzo atrakcyjne. Czy któryś z tych samochodów, patrząc okiem ekspertów, w ogóle do czegoś się nadaje?
Proszę o pomoc i w miarę wyczerpujące odpowiedzi.
Z góry dziękuję.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 02-06-2010, 13:58
Wyglada ok, ale... kierownica i jej obszycie wskazuje na wiele wiekszy przebieg niz 90tys, brak antenki i podgrzewanej przedniej szyby. IMO w tym roczniku powinna byc alu raczka od recznego.
Jesli chodzi o parujace lampy... temat byl juz wielokrotnie poruszany na lamach forum i czasem rzeczywiscie paruja, a uszczelnianie ich silikonem pomaga tylko na chwile niestety.
Najwyrazniej ten typ tak ma
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
po mojemu też wygląda naprawdę dobrze, jeśli tłuczona to super robota blacharza, brak podgrzewanej przedniej szyby to przecież żadna wada.. ale przebieg.. napisanie 90tys przy tak zmasakrowanej kierownicy to powinno być przestępstwo, licznik jest cyfrowy, więc na bank cofany, może mieć nawet ok 200tys, a może i nawet tyle w samych niemczech samochód zrobił, nie wiem jak u innych, ale u mine przy 140 tys skóra jest tylko delikatnie wytarta ale nie już tak połuszczona!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum