witam.
doświadczył mnie niestety pajczek na przedniej szybie spowodowany uderzeniem ramienia wycieraczki. macie jaki pomysł co z nim zrobić lub gdzie najtaniej wymienic szybę??!! macie jakieś doświadczenia tzn. czy kupowaliście nową czy może używkę...! doradźcie proszę...
Zdjęcie002.jpg
Plik ściągnięto 216 raz(y) 44,57 KB
Franek [Usunięty]
Wysłany: 02-03-2009, 13:12
Zależy jaką masz szybę.
Np podgrzewana szyba w fordzie kosztuje ponad 3000 zł.
Ja kupiłem podgrzewaną w euroglasie za prawie 1000 złotych.
Nie podgrzewana jest duuużo tańsza.
Jak pęknięcie jest nie duże, to mogą skleić Ci to żywicą.
Najbliżej Twojego miejsca zamieszkania dealer euroglasu jest w Rzeszowie. Biorą coś koło 80 zł za nawiercenie punktu i zalanie żywicą.
Jeśli masz szybę nie podgrzewaną, to nową powinieneś kupić za jakieś 500 zł..
Poszukaj dokładnie na forum - Opoya pisała kiedyś, że podgrzewaną szybę znalazła (chyba) za jakieś 750 zł....
D Z I Q S [Usunięty]
Wysłany: 02-03-2009, 14:15
dzięki Franek.. obdzwoniłem euroglassy i niestety..:/ powód: pęknięcie od wewnętrznej strony
podzwoniłem po okolicy i nic nie znalazłem tańszego jak 500 zł + 100 zł wklejenie.
może warto było by się zamotać z używką..??? a jeśli, to czy nie ma ktoś na zbyciu
Zapomnij o używanej, nie ma szans na usuniecie szyby przedniej bez uszkodzenia uszczelki, a w Pumach uszczelka jest wtopiona w szybę. Uszczelka nie występuje osobno.
IMO 500 zł + 100 zł wstawienie to dobra cena (oczywiście za nową).
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum