Wysłany: 16-10-2009, 03:41 (taka lepsza) Nauka jazdy w Wawie
hej, szukam kogos w Wawie, kto moze odswiezyc posiadaczce prawa jazdy umiejetnosc prowadzenia najchetniej nauczyl tez paru rzeczy o bezpiecznym prowadzeniu, niekoniecznie bedacych czescia egazminu na prawko
p.s. nie, to nie dla mnie... ale swietny joke by byl, Gaydus
Hmmm. Musisz kupic duzego fiata "kredensa" albo CienkoCienko z pierwszych lat produkcji... i myslę że sam dasz radę No chyba że na emigracji miałeś kierowcę... Bo widzę że żona na pewno nie musiała prowadzić
foo, a może być instruktorka prawa jazdy? Jeśli tak, to zaraz wyślę Ci namiary. To moja była instruktorka, do tej pory mam z nią kontakt. Najważniejsza jej cecha to spokój. Polecam!
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
p.s. dlaczego moj pierwszy post byl "Ostatnio zmieniony przez Gaydek Dzisiaj 9:23, w całości zmieniany 1 raz " - czemu ktos mi grzebie i to tak publicznie?
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum