Wysłany: 30-07-2008, 17:36 jak zabezpieczyć/usunąć rysę na masce srebrnej pumki?
Witam... nie sądziłam, że pierwszy temat jaki przyjdzie mi założyć to prośba o pomoc w naprawie mojej pumki, a jednak... ktoś złośliwie zrobił mi sporą rysę niemal przez pół maski parkowałam pumkę na miejscu, które ktoś chyba uznał za swoje.. najpiew miałam podniesione kilka razy wcieraczaki, ale myślałam, że to wygłupy dzieciaków z bloku, a nie "ostrzeżenie"...najchętniej tobym tego drania ..ale do rzeczy.. rysa jest dość głęboka, nie mam teraz kasy ani czasu, żeby udac się z tym do lakiernika, a chciałabym chociaż jakoś to zabezpieczyć ... wiem, że są jakieś kredki, pasty itp., które można stosować na takie rysy, ale nie wiem co byłoby najlepsze.. może ktoś miał podobny problem i używał jakiegoś specyfiku, który mógłby polecić? może coś z tej stronki: www.autokosmetyki.pl/do_u...4c6f85ad8e02474 .. będę wdzięczna za jakąś podpowiedź, bo szkoda mi mojej "oszpeconej" pumki... Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum