Wypadki na drodze - dobry film |
Autor |
Wiadomość |
Boogie
adm
|
Wysłany: 17-05-2008, 15:25 Wypadki na drodze - dobry film
|
|
|
Kampanie przeciwko wypadkom
http://pl.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk |
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
|
|
|
|
|
Agunia
Gumiś To Fajny Miś
Kolor Pumy: Panther Black
|
Wysłany: 17-05-2008, 15:52
|
|
|
było ostatnio na shoutboxie, dobrze że temacik zrobiłeś. Filmik jest bardzo poruszający i o to chodzi uderzy każdego wariata który ma jakieś uczucia. Szkoda że zamiast jakiś karm dla psów i pampersów dla dzieci nie lecą u nas takie reklamy. |
_________________ Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by Ci to sprawiało przyjemność. ]
|
|
|
|
|
heavyfoot
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 17-05-2008, 17:27
|
|
|
Filmik świetny, powinni podobne puszczać na kursach na prawko, a pojawiają się tylko na szkoleniach które odejmują punkty karne.
ps. nikt z nas nie jest święty,ale warto się czasem zastanowić. Dla mnie najlepsza scena z zapinaniem pasów z tyłu, ludzie jakoś nie potrafią zrozumieć jak ważne to jest, nie tylko dla pasażera z tyłu ale i dla tych z przodu.
Dla przykładu: Wypadek z przed kilku lat na drodze do Kalisza z Sieradza. 5 osób w oplu astrze I podczas mgły wjechało w tył dostawczaka, kierowca i pasażer z przodu przeżyli, a cała trójka z tyłu zginęła na miejscu(jechali oczywiście bez zapiętych pasów). |
_________________ Wir sind die Coolsten, wenn wir cruisen,
wenn wir durch die City düsen |
|
|
|
|
Agunia
Gumiś To Fajny Miś
|
Wysłany: 17-05-2008, 19:59
|
|
|
heavyfoot, jak by mi puścili taki filmik na kursie na prawko to ja bym już chyba nie chciała tego prawka robić... Na mnie tak ten filmik podziałał, że przez 15 minut siedziałam i sie bałam z domu wyjść. Serio takie filmiki puszczają na szkoleniu odejmującym punkty karne ? |
_________________ Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by Ci to sprawiało przyjemność. ]
|
|
|
|
|
heavyfoot
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 18-05-2008, 07:50
|
|
|
Tak puszczają, oprócz tego jakieś slajdy z równie masakrycznymi scenami.
Ja jednak jestem zdania że na prawku warto coś takiego emitować, profilaktyka nigdy nie szkodzi a może tylko pomóc. |
_________________ Wir sind die Coolsten, wenn wir cruisen,
wenn wir durch die City düsen |
|
|
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 09:47
|
|
|
Ogladajac ten filmik ciagla włosy mi dęba stawały i nie mogłem powstrzymać łez... |
|
|
|
|
morgan
Pioneer Car System
|
Wysłany: 18-05-2008, 10:38
|
|
|
Niektóre z tych reklam lecą w telewizji angielskiej.Tutaj jest bardzo mocno położony nacisk na takie sprawy.Szkoda że u nas nie ma się kto tym zająć tylko ważniejsze dla naszych mediów jest czy Teletubisie były pedałami.Przykre |
|
|
|
|
kobietabonda [Usunięty]
|
Wysłany: 20-05-2008, 13:20
|
|
|
masakra... nie obejrzalam do konca |
|
|
|
|
Agunia
Gumiś To Fajny Miś
|
Wysłany: 21-05-2008, 00:04
|
|
|
bo ? to nie jest znęcanie sie nad zwierzetami czy tez gwałty nad dziećmi wysil sie i obejrzyj każdy motyw wypadków pokazanych trzeba przemyśleć, a nie tylko pierwsze 2 np. "Pasy przeciez zapinam to po co mam oglądac.. " Nie mówię że Ty tak Olka myslisz tylko tak przy okazji mówie, ze moze niektorzy tak myslą. A Ty obejrzyj do końca... |
|
|
|
|
|
kobietabonda [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 08:16
|
|
|
nie obejrze bo nienawidze ogladac jak komus dzieje sie krzywda. nie ogladam horrorw, na thrillerach sie chowam za Prokotomem - nie lubie i juz.
a wypadki sie zdarzaja, na tyle na ile mozna sie zabezpieczyc trzeba to robic (predkosc/pasy itp), ale nie zawsze da sie wszystkiemu zapobiec... |
|
|
|
|
Yamaha
Back on the road :-)
Rok prod. Pumy: 1997
|
Wysłany: 25-02-2009, 18:14
|
|
|
Chciałem komuś ten filmik pokazać, a tu go youtube już usunęło. Nie wie ktoś, jaki był jego tytuł, żeby go można było w innym miejscu znaleźć? |
|
|
|
|
|